Не має значення, готує шеф-кухар чи працівник кухні, що працює перший день. Все буде приготовано однаково, якщо ви працюєте з RATIONAL iCombi Pro.
Завдяки індивідуально налаштованому інтерфейсу користувача MyDisplay, управління інтуїтивно зрозуміле, що практично унеможливлює помилки та забезпечує незмінно гарні результати приготування – незалежно від локації та досвіду команди кухні.
iHexagon від RATIONAL для найвищої якості страв за найкоротший час.
Одразу на початку року компанія RATIONAL влаштовує світову прем’єру: В своєму новому iHexagon світовому лідеру вперше вдалося досягти інтелектуального поєднання пари, гарячого повітря та мікрохвильової енергії для рівномірної якості страв на всіх рівнях завантаження апарата 6-1/1 за найкоротший час. Таким чином, поряд із пароконвектоматом та iVario, компанія втретє за свою історію впровадила нову категорію продукції.
Щоб клієнти поверталися, треба багато про що думати. Перш за все, їжа має бути смачна, якісна, різноманітна, приваблива, видана вчасно, незважаючи на зростання витрат, дефіцит кваліфікованого персоналу тощо. Одним із рішень є інноваційне кухонне обладнання, яке забезпечує стабільно якісний результат приготування.
«Найбільший комплімент для ресторатора — коли гості повертаються», — каже Богдан Венгер, директор з розвитку Rational в Україні.
iCareSystem AutoDose — це автономна система очищення для настільних апаратів iCombi Pro. Завдяки цьому процес очищення може проходити повністю автономно. Система розпочинає очищення за заданим графіком і використовує саме таку дозу твердого засобу для чищення, яка потрібна для відмінної чистоти.
Це підвищує безпеку праці, дозволяє заощадити час і забезпечує відповідність стандартам гігієни HACCP.
Міцний, потужний та ефективний – такий новий пароконвектомат iCombi Classic від Rational. Він виправдовує ці показники повністю. Гарантуючи високу якість приготування всім, хто знає свою справу та хоче мати недорогий пароконвектомат. iCombi Classic характеризується можливістю створення до 100 індивідуальних програм приготування, покращеною системою видалення зайвої вологи для отримання хрусткої скоринки та соковитості одночасно, а також великою кількістю вентиляторів для кращого розподілу повітряних потоків. Він також оснащений системою автоматичного очищення з можливістю видалення накипу. Нова модель є більш екологічною: таблетки для чищення не містять фосфатів. Додатковий інтерфейс LAN та WLAN забезпечують швидку та просту інтеграцію в ConnectedCooking, цифрове рішення від Rational.
Коли на кухні настає година пік, все має відбуватися швидко, включаючи збирання. Як тільки запіканка буде готова, швидко очистимо апарат, а потім приступимо до приготування десерту – у меню сьогодні: рисовий пудинг. Це велика перевага для користувача, якщо на дно і стінки апарата нічого не прилипає, і через кілька хвилин все знову стає чистим.
Ми з величезною гордістю заявляємо: Ми – Золотий партнер RATIONAL AG 2017!
Ми доклали багато зусиль для досягнення цього статусу. Найкраще вивчили продукт. Перейнялися розумінням технологій та процесів. Підвищили якість проектування. Просунулися у вдосконаленні сервісного обслуговування.
За підсумками 2016 року наша компанія увійшла до трійки найкращих компаній з розвитку в Європі, Близькому Сході та Африці.
Ми дякуємо нашим клієнтам за довіру, а наших співробітників – за цілеспрямованість та докладені зусилля!
Професійні кухарі знають: процес впровадження цифрових технологій на професійних кухнях почався і його не зупинити. Настав час питання, яка система ефективно підтримує кухонні процеси і, таким чином, встановлює нові стандарти якості продукції, надійності, автоматизації та обслуговування. RATIONAL, виробник пароконвектоматів і VarioCookingCenter, пропонує безкоштовне хмарне рішення ConnectedCooking, яке дає новий імпульс взаємодії між шеф-кухарем і апаратом, дозволяючи кухареві виконати своє основне завдання: творити на кухні.
Ландсберг-на-Лесі, Травень 2016. Для всіх, хто хоче бути успішним, потрібні перш за все дві речі: відмінна ідея та сильна воля. Зігфрід Майстер, засновник RATIONAL AG, мав обидві складові успіху. Йому майстерно вдалося втілити далекоглядну ідею в незрівнянно успішний продукт, який кардинально змінив процес виробництва на промислових та комерційних кухнях: він винайшов пароконвектомат. Високопродуктивний багатофункціональний пристрій став практично незамінним обладнанням на професійних кухнях усього світу і в 2016 пароконвектомат відзначає свій 40-й день народження. Давайте озирнемося назад, щоб простежити унікальну історію розвитку технології.
Цього року у Києві відбулося відкриття кулінарної академії Rational. Мета цієї академії – ознайомити та навчити роботі з обладнанням німецького виробника. Шеф-кухарі RATIONAL провели майстер-клас зі створення страв за допомогою пароконвектоматів SelfCookingCenter 5 Senses та CombiMaster Plus. Ми також взяли участь у цьому процесі.