Гастрономічні пароконвектомати

Гастрономічні пароконвектомати – апарати для професійної кухні, які дозволяють готувати на одному пристрої перші та другі страви, а також деякі десерти. Мультифункціональне обладнання оптимізує процеси приготування їжі, і дозволяє готувати різні страви, використовуючи один і той же апарат для різних завдань: приготування на пару, смаження, випікання в конвекційній печі, на грилі, приготування випічки та готування у змішаному режимі роботи.

Переваги гастрономічних пароконвектоматів

Гастрономічний пароконвектомат — чудове рішення для закладів у сфері HoReCa різного формату, напряму та масштабів. Пароконвектомат для гастрономії стане знахідкою для шеф-кухарів ресторанів, їдалень, ресторанів швидкого харчування та навіть невеликих кафе, кейтерингів та фудкортів.

Ось основні переваги гастро пароконвектоматів:

  • Широка сфера застосування – від елітних ресторанів до локальних кафе.
  • Мультизадачність — один апарат дозволяє готувати на пару, смажити, запікати на грилі та в конвекційній печі, а також працює в комбінованому режимі (в одному пристрої можна готувати як овочі на пару, так і соковиті стейки).
  • Простота управління та контролю.
  • Висока продуктивність та швидкість приготування без втрати якості.
  • Варіативність налаштувань та опцій для вибору режиму приготування (можна регулювати температуру, пару, тривалість приготування).
  • Ефективне використання ресурсів.

Як вибрати відповідну модель пароконвектомату для гастрономії?

Якщо вам потрібна пароконвекційна піч для гастрономії, вибирайте модель німецького бренду Rational серії iCombi Pro – стандарту у сфері пароконвектоматів для професійної кухні. Це обладнання нового покоління, яке дозволяє готувати швидше та простіше, при цьому зберігаючи корисні властивості та смакові якості продуктів.

Апарати серії використовують особливу технологію приготування — водяну пару, суху жару, комбінований режим роботи, гриль, запікання, гасіння, приготування в низькотемпературному режимі, забезпечуючи високу якість приготування страв для максимальних гастрономічних вражень кожного клієнта. Ось ключові параметри пристроїв, на які варто звернути увагу під час вибору обладнання:

  • Кількість рівнів завантаження, чим більше порцій на день потрібно приготувати, тим більше рівнів завантаження гастроємностей потрібно в моделі (опційно це може бути 6, 10 або 20 рівнів).
  • Тип живлення моделі – газ або електрика.
  • Габарити та вага.
  • Наявність автоочищення та його опціональність.
  • Особливості керування та налаштування програмних режимів приготування.

Купити гастро пароконвектомат у офіційного дилера Rational в Україні — компанії BMSERVICE

На нашому сайті ви можете замовити пароконвектомат для гастрономії з різним потоком клієнтів серії iCombi Pro. Вибирайте компактні варіанти для невеликих кухонь на 6 гастроємностей та моделі з 10 та 20 рівнями завантаження для закладів з великою відвідуваністю.

BMSERVICE – офіційний дистриб’ютор Rational в Україні. Ми допомагаємо українським бізнесам успішно впроваджувати продуктивні пароконвектомати Rational, щоб вивести швидкість та зручність приготування страв на новий рівень, зберігаючи високі смакові якості. І з повною віддачею справі допоможемо це зробити вам.

Вибирайте гастрономічний пароконвектомат Rational на сайті BMSERVICE:

  • Ми постачаємо в Україну оригінальне обладнання бренду, створене та зібране в Німеччині.
  • Виконуємо сертифіковану професійну установку та налаштування апаратів. BMSERVICE – єдина компанія в Україні, яка отримала сервісні дозволи на встановлення газових апаратів та обладнання Rational на судах.
  • Пропонуємо клієнтам офіційні ціни на гастрономічні пароконвектомати 100% made in Germany.
  • Надаємо гарантію та виконуємо гарантійне обслуговування систем.

Хочете купити гастрономічний пароконвектомат для кухні вашого закладу? Вибирайте модель на сайті або зателефонуйте нам і наш менеджер проконсультує вас і допоможе вибрати відповідну за продуктивністю модель.