Пароконвектомати
-
Пароконвектомат RATIONAL CombiMaster Plus XS
€5810.00 купити -
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Pro XS 6-2/3 E
€8580.00 купити -
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Classic 6-1/1 E
€8430.00 купити -
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Classic 6-2/1 E
€12880.00 купити -
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Classic 10-1/1 E
€11860.00 купити -
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Classic 10-2/1 E
€17130.00 купити -
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Classic 20-1/1 E
€21930.00 купити -
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Classic 20-2/1 E
€31430.00 купити -
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Pro 6-1/1 E
€10730.00 купити -
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Pro 6-2/1 E
€16390.00 купити -
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Pro 10-2/1 E
€21790.00 купити -
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Pro 20-1/1 E
€25510.00 купити -
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Pro 20-2/1 E
€36560.00 купити
Пароконвектомат – мастхев обладнання для професійних кухонь. Пристрої з’явилися в 1976 році, коли німецька компанія Rational представила світові великої кухні нову і абсолютно не схожу на попередні мультизадачну систему для приготування різних страв – пароконвектомат. І вона стала справжнісіньким хітом серед закладів громадського харчування.
Пароконвектомати поєднують функціонал конвекційної печі, пароварки, сковорідки, електроплити, дозволяючи готувати практично весь спектр страв в одному пристрої. Водночас обладнання відрізняється простотою використання, вбудованими режимами приготування та енергоефективністю.
Шукаєте пароконвектомат для свого закладу? У компанії BMSERVICE ви можете обрати оригінальну модель пароконвектомату від світового лідера в галузі — німецької компанії Rational, та придбати обладнання з доставкою та встановленням по Україні та Києву.
Що таке пароконвектомат?
Як уже говорилося, це унікальна система, розроблена компанією Rational. Компанія BMSERVICE – золотий партнер бренду в Україні. А тепер про пароконвектомати.
Мінімум габаритів — максимум функціональності
Такі пристрої поєднують пару та сухий жар і використовуються у сфері професійної кухні для приготування їжі. Декілька десятиліть пароконвектомати позиціонувалися виключно як пристрої для престижних закладів та ресторанів. З роками обладнання модернізувалося і трансформувалося, і на ринку з’явилися як компактні пристрої для невеликих закладів з лімітованим набором функцій, так і універсальні рішення для професійних кухонь з масштабним функціоналом і продуктивністю.
Часто такі пристрої також називають пароконвекційною піччю через особливості конструкції обладнання та функціоналу. Незважаючи на це функціонал обладнання не обмежується виключно функціями печі, пароварки та водяної лазні. Залежно від моделі пристрою можуть з’єднувати режими:
- конвекційної печі,
- фрітюрниці,
- гриль,
- електроплити,
- каструлі,
- сковорідки,
- скороварки,
- парогенератора та водяної лазні,
- комбіновані режими, які використовують пару та конвекційний режим.
Різновиди пароконвектоматів
Електричні та газові
За принципом живлення пароконвектомати поділяються на газові та електричні. І ті, й інші мають власні переваги. Однак з точки зору вибору пристроїв для конкретного закладу, на підбір обладнання впливають енергоносії, що використовуються в будівлі. Наприклад, не у всіх будинках є можливість використовувати газові системи, тому власники віддають перевагу електричним установкам.
Для закладів HoReCa різних масштабів
Моделі пароконвектоматів умовно можна розділити на обладнання для маленьких, середніх та великих закладів харчування. Опціонально такі системи відрізняються одна від одної габаритами, продуктивністю, місткістю, кількістю рівнів завантаження та набором вбудованих функцій, що оптимально підійдуть для кухні ресторану, кафе, їдальні, готелю та інших закладів громадського харчування з різним потоком клієнтів.
Універсальні та гастрономічні
Пристрої універсального типу працюють як з деками, так і з іншими ємностями для приготування страв. Фактично вони дозволяють як випікати випічку, так і готувати окремі страви – від овочів гриль до стейків. Гастрономічні моделі пристроїв заточені виключно під приготування різних страв та не використовуються для приготування випічки та тортів.
З сенсорним, електронним та механічним управлінням
Такі варіанти управління обладнанням впливають на зручність та простоту використання девайсів, а також на ціни пароконвектоматів. Системи з механічним (ручним керуванням) обходяться дешевше, ніж сенсорні та цифрові пристрої.
Також варто відзначити ще один важливий нюанс у пароконвектоматах – принцип утворення пари у пристрої. Виходячи з цього, системи поділяються на бойлерні та інжекторні пристрої. Перший варіант обладнання вважається більш якісним рішенням через велику кількість і високу швидкість утворення пари, що дозволяє швидко заповнити всю камеру апарату. Також бойлерні системи надійніші за інжекторні, тому що не мають форсунок. Наприклад, бойлерний принцип пароутворення використовується в обладнанні Rational.
На що звертати увагу перед покупкою?
Ось кілька важливих параметрів, на які ми рекомендуємо звернути увагу при виборі пароконвектомату:
- Тип енергоносія. Ваша нова система має працювати на газу чи електриці? Важливий нюанс, який відіграє вирішальну роль у облаштуванні будь-якого закладу громадського харчування.
- Продуктивність системи. Скільки порцій за день роботи потрібно приготувати на обладнанні? Скільки рівнів завантаження потрібно в пароконвектоматі? Усі ці нюанси також визначають функціональні можливості, габарити, вартість пароконвектомату.
- Функціональність. Залежно від типу системи пароконвектомати поєднують у собі набір функцій різного обладнання для приготування їжі (фритюрницю, піч, пароварку, котел, скороварку, гриль тощо).
- Особливості управління. Це може бути сенсорна, цифрова або механічна панель керування.
- Система очищення. Автоматичне або напівавтоматичне миття – це додаткові функції обладнання, які значно полегшують догляд за апаратом та скорочують зайнятість персоналу. Крім того, швидке автоматичне очищення дозволяє за оптимального короткий період готувати в пароконвектоматі різні страви без змін смакових якостей (наприклад, після приготування стейків запікати рибу чи овочі без аромату смаженого м’яса).
- Габарити . Важливий нюанс для будь-якої кухні.
Купити пароконвектомат у офіційного представника RATIONAL компанії BMSERVICE
Хочете купити пароконвектомат для свого бізнесу у Києві чи будь-якому іншому місті в Україні? Вибирайте надійні оригінальні пароконвектомати Rational у офіційного BMSERVICE. Наша компанія є золотим партнером компанії Rational в Україні. Ми забезпечимо вам експертний підбір, установку та обслуговування обладнання, адже наша команда має всі необхідні сервісні дозволи, у тому числі і на встановлення газових систем та встановлення обладнання на судах.
Вибираючи обладнання на сайті компанії BMSERVICE, ви отримуєте:
- Оригінальне обладнання Rational made in Germany
- Офіційні ціни від виробника
- Експертне встановлення, підтримку та обслуговування пароконвектоматів
- Гарантійний сервіс
Вибирайте модель пароконвектомату на сайті або зв’яжіться з нами за контактами, вказаними на сайті для консультації. Ми зв’яжемося з вами найближчим часом, відповімо на всі запитання та допоможемо з вибором обладнання для вашого закладу.