Тип апарата | електричний |
Кількість рівнів | 6 рівнів 2/1 GN |
Розміри аксесуарів | 2/1, 1/1 GN |
Кількість порцій на день | 60 – 160 |
Параметри підключення | 3 NAC 400 В 22,4 кВт |
Подача води | 3/4″ |
Тиск води | 1,0 – 6,0 бар |
Злив води | DN 50 |
Розміри | 1072 x 804 x 1042 мм |
Вага апарата без упаковки | 128 кг |
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Classic 6-2/1 E
€12880.00
Пароконвектомат RATIONAL iCombi® Classic 6-2/1 на 6 рівнів завантаження 2/1 GN з простою та інтуїтивно зрозумілою системою управління та автоматичною системою очищення.
iCombi Classic — справжній майстер з багатьма талантами. Цей апарат швидко стане незамінним помічником на вашій кухні. Займаючи менше 1 м2 місця, він здатен замінити безліч традиційних кухонних приладів, вирізняється надійністю, довговічністю, потужністю та ефективністю. Надзвичайно простий в керуванні. І з багатьма функціями для забезпечення найвищої якості приготування. Щоб ви як досвідчений кухар завжди отримували бажаний результат.
ClimaPlus
iCombi Classic працює без втоми, на незмінно високому рівні: завдяки системі централізованого вимірювання та регулювання для створення рівномірного, індивідуального клімату у робочій камері. Завдяки потужному генератору свіжої пари для оптимального насичення пари. Завдяки ефективному видаленню зайвої вологи, збільшенню кількості робочих крильчаток вентилятора й оптимальній геометрії робочої камери. Це забезпечує точну і, коли треба, особливо потужну подачу енергії для приготування страви. Результат: збільшення обсягу завантаження за неперевершено рівномірного приготування на всіх рівнях. Зниження споживання енергії та води на 10 %. З однією метою: завоювати репутацію чудового кухаря завдяки рум’яній скоринці, апетитним стравам з гриля, хрусткій паніровці.
Можливість індивідуального програмування.
Задоволені результатом? Тоді збережіть процес приготування, що може містити до 12 етапів. Ви можете створити до 100 процесів приготування.
Для підвищення рівня стандартизації, безпеки та якості.
Режим приготування на парі.
Парогенератор з регулюванням подачі пари кроком 10 % утворює гігієнічну свіжу пару. У поєднанні з підтриманням необхідної температурою в робочій камері та оптимальним насиченням парою – це забезпечує рівномірне приготування.
Тож кольори залишаться апетитними, страви не розваряться і збережуть поживні речовини та вітаміни.
Режим конвекції.
З усіх боків страви з індивідуально налаштованою швидкістю циркулює гаряче повітря. Резерву потужності вистачить навіть на повне завантаження будь-якими продуктами, свіжими, замороженими чи напівфабрикатами, наприклад, кальмари, крокети або випічка.
Висока потужність для гарних результатів.
Режим комбінованого приготування.
Поєднання переваг гарячої пари і конвекції: скорочення часу приготування, зменшення ужарювання, багатий аромат та апетитний колір. Для отримання бездоганного результату.
Без втрати сировини, без втрати соковитості, за найвищої якості.