Рітейл та Ghost kitchen — синергія чи конкуренція?

Що відбудеться, коли межі між супермаркетами та чорними кухнями стануть розмитими? Коли супермаркети постачатимуть не тільки продукти, а й готові страви? Що робити, якщо кухні-привиди раптом стануть видимими в касі?

Залучення кваліфікованої робочої сили: чому для цього необхідне сучасне кухонне обладнання

Зараз багатьом рестораторам важко знайти хороших мотивованих співробітників. Не дивно, коли ви заглядаєте на кухні: старі каструлі та сковорідки, погані фритюрниці та котли, а цифрові технології майже відсутні. Для багатьох людей, особливо молоді, сучасне робоче місце є важливим. «Якщо ви шукаєте кваліфікованих співробітників, ви повинні реагувати на їхні потреби», — радить Богдан Венгер, директор з розвитку в RATIONAL Україна, і пояснює, чому відповідне кухонне обладнання є ключовим фактором підбору кваліфікованого персоналу.

Як рестораторам досягти гарного балансу між роботою та особистим життям для співробітників

Молоді люди здебільшого мають дуже чітке уявлення про те, що їм має запропонувати їхнє робоче місце – хороший баланс між роботою та особистим життям – це ключові слова, які часто можна почути він них. Компаніям також варто подумати про це, оскільки щасливі працівники більш продуктивні, більш лояльні та рідше йдуть на лікарняний. Богдан Венгер, директор з розвитку в RATIONAL Україна, має кілька порад щодо того, як сучасні системи приготування їжі можуть допомогти рестораторам запропонувати своїм співробітникам кращий баланс між роботою та особистим життям, даючи їм конкурентну перевагу у “війні” за кваліфікованих працівників.

Легко орієнтуйтеся в роботі з апаратом RATIONAL з новим помічником пошуку.

RATIONAL, світовий лідер ринку в сфері пароконвекційного обладнання, зробив користування своїм обладнанням iCombi Pro та iVario Pro ще зручнішим, додавши функцію «пошуку».


Безкоштовне оновлення програмного забезпечення дозволяє користувачам швидко та легко знаходити те, що їм потрібно.

Індивідуальний дисплей MyDisplay на iVario Pro: Проста та інтуїтивно зрозуміла робота з MyDisplay та ConnectedCooking.

Завдяки ConnectedCooking, цифровій системі управління кухнею від RATONAL, можна легко змінювати дисплей на iVario Pro навіть віддалено.

За допомогою MyDisplay інтерфейс користувача можна налаштувати та обмежити, щоб персоналу кухні були доступні лише ті функцій, які потрібні для щоденного виробництва. Це гарантує, що навіть не підготовлений персонал зможе повністю використати потенціал iVario Pro і щоразу досягати бажаних результатів.

MyDisplay: максимальна стандартизація на професійній кухні.

Не має значення, готує шеф-кухар чи працівник кухні, що працює перший день. Все буде приготовано однаково, якщо ви працюєте з RATIONAL iCombi Pro.

Завдяки індивідуально налаштованому інтерфейсу користувача MyDisplay, управління інтуїтивно зрозуміле, що практично унеможливлює помилки та забезпечує незмінно гарні результати приготування – незалежно від локації та досвіду команди кухні.

RATIONAL представляє нову категорію продукції.

iHexagon від RATIONAL для найвищої якості страв за найкоротший час.

Одразу на початку року компанія RATIONAL влаштовує світову прем’єру: В своєму новому iHexagon світовому лідеру вперше вдалося досягти інтелектуального поєднання пари, гарячого повітря та мікрохвильової енергії для рівномірної якості страв на всіх рівнях завантаження апарата 6-1/1 за найкоротший час. Таким чином, поряд із пароконвектоматом та iVario, компанія втретє за свою історію впровадила нову категорію продукції.

Як зробити так, щоб гості перетворилися на постійних відвідувачів: досягти вражаючих результатів допоможе правильне обладнання

Щоб клієнти поверталися, треба багато про що думати. Перш за все, їжа має бути смачна, якісна, різноманітна, приваблива, видана вчасно, незважаючи на зростання витрат, дефіцит кваліфікованого персоналу тощо. Одним із рішень є інноваційне кухонне обладнання, яке забезпечує стабільно якісний результат приготування.

«Найбільший комплімент для ресторатора — коли гості повертаються», — каже Богдан Венгер, директор з розвитку Rational в Україні.

iCareSystem AutoDose – нова система очищення для настільних апаратів iCombi Pro.

iCareSystem AutoDose — це автономна система очищення для настільних апаратів iCombi Pro. Завдяки цьому процес очищення може проходити повністю автономно. Система розпочинає очищення за заданим графіком і використовує саме таку дозу твердого засобу для чищення, яка потрібна для відмінної чистоти.

Це підвищує безпеку праці, дозволяє заощадити час і забезпечує відповідність стандартам гігієни HACCP.

iCombiClassic. Новый пароконвектомат для тех, кто знает свое дело.

Крепкий, мощный и эффективный – таков новый пароконвектомат iCombi Classic от Rational. Он оправдывает эти характеристики полностью. Гарантируя высокое качество приготовления всем, кто знает свое дело и хочет иметь недорогой пароконвектомат. iCombi Classic характеризуется возможностью создания до 100 индивидуальных программ приготовления, улучшенной системой удаления лишней влаги для получения хрустящей корочки и сочности одновременно, а также большим количеством вентиляторов для лучшего распределения воздушных потоков. Он также оснащен системой автоматической очистки с возможностью удаления накипи. Новая модель является более экологичной: таблетки для чистки не содержат фосфатов. Дополнительный интерфейс LAN и WLAN обеспечивают быструю и простую интеграцию в ConnectedCooking, цифровое решение от Rational.