Цифровізація всюди: RATIONAL пропонує нову платформу для своїх сервіс-партнерів та сервіс-агентів – Digital Service Manager Core

RATIONAL оновив свою сервіс-платформу, щоб краще задовольняти потреби своїх партнерів. Digital Service Manager Core автоматично оновиться на ConnectedCooking з 15 липня. Завдяки новому цифровому інструменту технічні спеціалісти можуть мати постійний доступ до апаратів своїх клієнтів за допомогою ПК, планшета чи смартфона, а також швидше й ефективніше реагувати у разі несправності завдяки автоматичним сповіщенням про несправності, аналізу та віддаленому доступу. Це оптимізує роботу техніка та скорочує час простою для клієнта.

Коди помилок пароконвектомату Rational – корисна інформація, що полегшує діагностику та ремонт обладнання 

Пароконвектомати Rational з’явилися наприкінці 1970-х років. Це був сміливий експеримент німецьких інженерів, які об’єднали в одному пристрої пароварку і конвекційну піч. Пароконвектомати зробили справжню революцію у сфері обладнання для професійних кухонь, і сьогодні їх можна побачити на більшості об’єктів громадського харчування в усьому світі – від приватних пекарень і кондитерських до відомих ресторанів і великих готельних комплексів.

Як мити пароконвектомат: практичні поради та рекомендації

З появою наприкінці 1970-х років першого пароконвектомата кардинально змінилася організація процесів приготування їжі на професійних кухнях ресторанів, пекарень, кондитерських та інших об’єктів громадського харчування в усьому світі.

За допомогою цього пристрою можна готувати найрізноманітніші страви – від хрустких булочок і складних десертів до запікання молочних поросят або свинячих ребер на грилі. У процесі приготування страв на внутрішніх поверхнях робочої камери осідає жир, накопичуються залишки продуктів та інші забруднення, які необхідно регулярно усувати.

Як мити пароконвектомат, щоб він завжди був готовий до роботи, яку хімію використовувати і як досягти ідеальної чистоти, розглянемо в цій статті.

Як обрати пароконвектомат для ресторану, кафе, готелю

Пароконвектомати – незамінні пристрої для закладів сегмента HoReCa. Такі апарати об’єднують в одному пристрої масу функцій – приготування на пару, варіння, конвекційну піч, а також комбінований режим приготування. І це тільки базовий набір режимів.

Пароконвектомат або конвекційна піч: що вибрати?

Конвекційна піч і пароконвектомат – затребуване обладнання для професійної кухні. Апарати широко використовуються як у закладах громадського харчування, кафе, ресторанах і готелях, так і у відділах кулінарії в супермаркетах, шкільних, корпоративних кафе і їдальнях із сотнями і навіть тисячами клієнтів.

Якщо перед вами стоїть питання, який тип обладнання пароконвекційна піч або пароконвектомат, стане чудовим рішенням для вашого бізнесу, цей матеріал для вас. У ньому ми розповімо про особливості функціоналу цих двох видів техніки для професійної кухні, а також у чому їхні переваги та недоліки.

Пароконвектомат: пристрій і принцип роботи

Пароконвектомати – мультифункціональні апарати для професійної кухні. Ще три-чотири десятиліття тому обладнання, зважаючи на дорожнечу, використовували виключно ресторани великої кухні та великі мережі закладів харчування.

То який принцип роботи в сучасного пароконвектомата і чому таке обладнання вигідне для бізнесу? На ці запитання відповідаємо далі.

Що таке пароконвектомат і його переваги на професійній кухні

А що буде, якщо поєднати конвекційну піч і приготування на пару? Така ідея в 1973 році прийшла інженерам німецької компанії Rational. Реалізувавши її, вони здійснили революцію у світі професійної кухні. Так з’явилися пароконвектомати Rational – унікальні апарати, функціонал і можливості яких покорили шеф-кухарів великої кухні.

Пароконвектомат бойлерний чи інжекторний: який обрати?

Пароконвектомати – незамінне багатофункціональне обладнання для професійної кухні будь-яких масштабів. Навіть із найпростішим функціоналом такі моделі працюють як конвекційна піч, пароварка та в комбінованому режимі, що поєднує пар і конвекцію.

Не економте на якості: нові перспективи харчування для закладів для людей похилого віку та лікарень

Здорова та смачна їжа необхідна для одужання та гарного самопочуття. Однак це нелегко забезпечити в закладах для людей похилого віку та лікарнях, що часто перебувають під великим фінансовим тиском. Сучасні багатофункціональні системи приготування, такі як iVario Pro від RATIONAL, допомагають скоротити витрати, відповідаючи високим стандартам якості.

Пароконвектомат: чому варто інвестувати?

Коли старе обладнання вже віджило своє або його вже недостатньо для безперебійної роботи виробництва, доцільним є придбання пароконвектомату. Сучасні пароконвектомати – апарати, що поєднують конвекцію та пару, часто оснащені інтелектуальними функціями.