RATIONAL допомагає шеф-кухарям та професійним кухням у всьому світі досягати досконалості. Незалежно від галузі чи розташування, обладнання демонструє свою надійність і ефективність у найрізноманітніших умовах. Від закладів довготривалого догляду в Канаді до готелів у Швейцарії та кейтерингових компаній в Абу-Дабі — історії клієнтів підтверджують: технології дійсно змінюють професійний підхід до кулінарії. Переконайтеся в цьому самі через реальні референс-історії з усього світу.
Довгостроковий догляд Burloak.
Берлінгтон, Онтаріо – Канада.
«На всіх кухнях має бути RATIONAL. Крапка. Це майбутнє приготування їжі на комерційних кухнях».
Шеф-кухар Джо Ейлворд
Поліпшення самопочуття пацієнтів – місія Burloak. Індивідуальний догляд, повноцінне харчування та комфортне розміщення спрямовані на здоров’я та благополуччя мешканців. Одна з найважливіших складових для покращення перебування кожного мешканця? Їжа, звичайно!
Шеф-кухар Джо Ейлворд і його команда Burloak наполегливо працюють, щоб створити страви, які сподобаються жителям. Кулінарна команда регулярно консультується з мешканцями та дієтологом, щоб створити
меню, яке було б корисним і смачним. Джо навіть створює меню, натхнене ресторанами, щоб він міг подарувати мешканцям унікальні враження від їжі.
Постійно обслуговувати високоякісні та поживні страви для понад 140 людей – непросте завдання. Для цього Джо та його команда покладаються на свій RATIONAL SelfCookingCenter ® .
«Після встановлення SelfCookingCenter ® загальна оцінка наших резидентів зросла»
Шеф-кухар Джо Ейлворд
«Працівники кухні помітили, що вони мають більше часу під час зміни, щоб зробити більше справ»
Шеф-кухар Джо Ейлворд, Бурлоак
РАЦІОНАЛЬНЕ Рішення.
До появи RATIONAL на кухні Burloak мав конвекційну піч, яка постійно виходила з ладу, що змушувало кухонний персонал штовхатися під час обслуговування. Цей традиційний спосіб приготування вимагав більшої кількості рук і не завжди давав найкращі результати.
Після того, як Бурлоак встановив свій SelfCookingCenter®, персонал розповів, що мешканці майже відразу помітили покращену якість їжі, що подається. Вони прокоментували, що їжа не тільки стала кращою, а й виглядала апетитніше.
Шеф-кухар Елівард каже, що його улюблена функція SelfCookingCenter® готує протягом ночі. М’ясо стає особливо ніжним і соковитим від першої до останньої решітки. Ніжний процес варіння зменшує усадку та зводить втрати до мінімуму.
.
Переваги
- iCookingControl ®: ви вказуєте результат, а SelfCookingCenter ® виконує те, що ви кажете. Незмінно відмінні результати.
- Приготування протягом ночі: Ви можете використовувати SelfCookingCenter® цілодобово, щоб заощадити час, скоротити трудомісткість та підвищити якість їжі.
- Ефективний CareControl: коли ви закінчите, пристрій самостійно очистить і видалить накип, заощадивши ваш час та працю.
Euro Emirates Catering Services LLC.
Абу-Дабі, Об’єднані Арабські Емірати.
«Пристрій RATIONAL є нашим чарівним інгредієнтом: ми використовуємо його не лише для різних застосувань, таких як смаження, приготування на пару або випікання, але також для всіх видів кухонь від арабської до індійської та західної».
Аджит Прасад, менеджер
КІЛЬКІСТЬ
«Ми в Euro Emirates зосереджені на великомасштабному промисловому кейтерингу для інфраструктурних проектів. Ми виробляємо понад 4500 страв щодня для наших трудових таборів і доставляємо їх свіжими нашим клієнтам. Ми пропонуємо широкий вибір різноманітних меню, що охоплюють арабську, західну та багато азійських кухонь, особливо індійську. Наші клієнти цінують наше здорове харчування за помірними цінами», — каже Аджит Прасад (менеджер Euro Emirates Catering).
.
«Коли ми використовували традиційне обладнання в минулому, на кухні було надзвичайно жарко, і робота була інтенсивнішою, оскільки була мінімальна автоматизація. Гігієна була проблемою, а кількість персоналу була більшою. Споживання олії та газу було величезним».
«Ми зрозуміли, що ми можемо запропонувати стандартизовану їжу високої якості, лише використовуючи сучасне обладнання для громадського харчування, і в RATIONAL ми знайшли правильного партнера, щоб реалізувати нашу ідею ефективного виробництва», — розповідає Аджит Прасад.
«Оскільки ми використовуємо RATIONAL, ми зменшили споживання масла на 80% і споживання газу на 75%, і наші працівники просто люблять їжу. Це було найкраще рішення».
Аджит Прасад, менеджер
«Пристрій RATIONAL є нашим чарівним інгредієнтом: ми використовуємо його не лише для різних застосувань, таких як смаження, приготування на пару або випікання, але також для всіх видів кухонь від арабської до індійської та західної».
Аджит Прасад, менеджер
«Тепер щоранку ми подаємо понад 4000 парат із кращим смаком і текстурою. За традиційного методу приготування це було неможливо».
Аджит Прасад, менеджер
РАЦІОНАЛЬНЕ Рішення.
«Універсальність пристрою є однією з наших головних переваг. 80% наших страв ми виробляємо в SelfCookingCenter ® . Ми також розширили наше меню хлібом та ідлісом. Великим сюрпризом для мене стали парати. Цей продукт ми виключили з меню через трудомісткість способу його приготування. Ми змогли відновити його з кращим смаком і текстурою. Тепер ми виробляємо 4200 штук на сніданок без будь-якого стресу», — каже Аджит Прасад.
«Оскільки ми використовуємо агрегати RATIONAL і замінили традиційне кухонне обладнання, споживання олії зменшилося приблизно на 80%, а споживання газу приблизно на 75%, а на кухні більше не так жарко. Оскільки основні функції приготування автоматизовані, ми більше не залежимо від навичок фахівців. Самоочищення також було величезним полегшенням. Це означає, що агрегат окупається за дуже короткий час. Крім того, навчальні послуги, які надає RATIONAL, були фантастичними. Підтримка справді чудова», – розповідає Аджит Прасад.
.
Переваги
- SelfCookingControl ® :
та сама висока якість їжі завдяки автоматичним процесам - HiDensityControl ® :
великі завантаження найкращої якості за короткий час - Efficient LevelControl ® :
змішане завантаження для гнучкого та швидкого виробництва - Зрозуміла панель керування:
найпростіше керування для всіх - CareControl:
автоматичний процес очищення - Смаження протягом ночі:
м’ясо обережно прожарюється до ідеальності - Індивідуальне навчання та постійна підтримка від RATIONAL
Art Deco Hotel Montana.
Люцерн, Швейцарія.
Прямо в центрі з усіма вашими почуттями
Жива висока кухня.
У ресторані Montana’s KitchenClub, якому Gault-Millau присвоїв рейтинг 15, клієнти очікують вишуканої кухні. Завдяки інтелектуальним кухонним технологіям чотиризірковий елітний заклад вміє балансувати між готелем і відкритою кухнею.
.
Чотиризірковий елітний заклад розташований прямо над набережною озера, звідки відкривається захоплюючий вид. Світлий зал ресторану Scala та простора тераса з чудовим панорамним видом на озеро та гори створюють умови для кулінарних вражень.
Вони легкі та зрозумілі у використанні, а якість кулінарного завершення завжди оптимальна».
Йохан Брідійк, шеф-кухар
«З точки зору сталого розвитку важливу роль відіграють інноваційні кухонні технології, які охоплюють багато функцій і, таким чином, зменшують вимоги до простору та персоналу»
Йохан Брідійк, шеф-кухар
Директор готелю Фріц Ерні повністю реконструював і відреставрував шестиповерхову будівлю готелю між 1997 і 2002 роками, щоб повернути первісну атмосферу.
І тому в травні 2015 року відкрилася кухня досвіду під назвою Montana. За столом KitchenTable в центрі кухні готелю клієнти можуть спостерігати за створенням свого меню в прямому ефірі. Філософія полягає в тому, щоб бути в центрі, а не в сусідній кімнаті. Ескалатор веде в серце кухні готелю, яка є зв’язком із зоною ресторану.
.
Повністю оновлена кухонна зона вражає різноманітними розділами досвіду, які запрошують скуштувати, послухати та подивитися. У години пік готується до 350 страв, і ви можете почути кожне слово в будь-який час. Це в першу чергу завдяки електронному процесу, який документує всю роботу кухні. Кухня готелю має плоскі екрани, на яких трьома кольорами відображаються вхідні замовлення, час приготування та стан завершення страв.
Рішення: VarioCookingCenter ® .
Шеф-кухар Йохан Брідійк витратив три роки на ремонт кухні та бачив багато кухонь готелю зсередини. Завдяки системі камер, ескалатору та ліфту все тепер можна зобразити на одному поверсі. З точки зору сталого розвитку, кухонні процеси повинні були бути більш ефективними завдяки реконструкції, що означає: вимоги до простору, споживання води та енергії, а також ресурси та час були зменшені або оптимізовані, і в той же час була створена максимальна гнучкість. Багатофункціональність та енергоефективність сьогодні є найважливішими питаннями при проектуванні професійної кухні. У цьому вам допоможуть SelfCookingCenter ® і VarioCookingCenter ® , які можуть готувати на грилі, запікати, готувати на пару, тушкувати, бланшувати або пашувати на площі менше одного квадратного метра. Відварювання, смаження, смаження у фритюрі та приготування протягом ночі в одному пристрої, до 4 разів швидше та з 40% меншим споживанням енергії. Кухня пана Бредійка в середньому молода 22 роки. Завдяки комплексному навчанню, яке пропонує RATIONAL, кожен може працювати з усіма приладами, що дуже важливо для шеф-кухаря.
.
Переваги
- Енергоефективність:
менша потреба в просторі, споживання енергії та використання персоналу та менша усадка під час смаження. - Різноманітність застосування:
варіння, смаження, фритюр і багато іншого. - Обслуговування:
навчання користувача RATIONAL від початку до обслуговування та підтримки протягом усього терміну служби продукту. - Простий у використанні:
кожен може легко використовувати прилад після відповідних навчальних курсів
Джерела: