Ідеальна скоринка та аромат: як вибрати обладнання для мініпекарні

Якість випічки безпосередньо залежить від підібраного обладнання для пекарні. Щоб оптимізувати приготування хліба чи кондитерських виробів, варто ретельно підійти до вибору необхідної техніки. У цій статті ми зорієнтуємо, що треба врахувати, щоб купити професійну піч для випічки, яка підійде саме для вашої мініпекарні.

Ресторанний бізнес: формати, сучасні тенденції та технічне оснащення

Ресторанний бізнес України демонструє стійкість та адаптивність. І хоча в умовах війни утримувати позитивну динаміку розвитку стає дедалі складніше, галузь продовжує пошук нових можливостей для зростання та задоволення потреб споживачів.

Висока якість харчування та ефективність процесів: досвід готелів Stella Hotels Collection і Fairmont Le Manoir Richelieu

У готельному бізнесі якість їжі та ефективність кухні мають вирішальне значення. В епоху зростаючих очікувань гостей, нестачі персоналу та необхідності дотримання високих стандартів гігієни, інноваційні рішення, зокрема від RATIONAL, допомагають готелям досягати стабільних результатів щодня. Це підтверджують приклади готельної групи Stella Hotels Collection у Греції та Fairmont Le Manoir Richelieu у Канаді.

Безпека на кухні: прості способи підвищення безпеки.

Безпека продуктів є одним із найважливіших питань у щоденній роботі кухні. Навіть нібито незначна помилка може мати серйозні наслідки, такі як хворі гості, штрафи, втрата доходів або шкода іміджу компанії. Богдан Венгер, RATIONAL Україна, має кілька порад щодо того, як власники та їх команди можуть полегшити вирішення цієї складної проблеми.

Правильне меню: Революційний крок у часи кризи 

Меню та рецептурні розробки, пов’язані з ним, — це ДНК кожного ресторану. У складні часи варто звернути на це особливу увагу — наприклад, покладаючись на інтелектуальні кухонні системи від Rational. Але не тільки.

Веганські, безглютенові, безлактозні: як кухні шкіл та дитячих закладів можуть задовольнити різні дієти?

Смачне, корисне, таке, що зацікавлює: шкільне та дитяче харчування – це більше, ніж просто їжа. Щоб щодня задовольняти потреби всіх дітей, заклади громадського харчування повинні бути гнучкими. Бо деякі люди є веганами, інші мають алергію на лактозу, глютен або сою. Сучасні інтелектуальні кулінарні системи, такі як iVario Pro від RATIONAL, допомагають гарантувати, що кожен отримає якісну, смачну та різноманітну їжу.

Приготування їжі в аерофритюрниці: більше, ніж просто гаряче повітря

Свіжоприготована картопля фрі — улюблена страва багатьох. Однак традиційний спосіб її приготування не завжди відповідає принципам здорового харчування. Це може змінитися завдяки технології приготування за допомогою гарячого повітря, яка незабаром стане обов’язковою в професійних кухнях. Смаження гарячим повітрям замість олії значно знижує витрати, час приготування, потребу в персоналі, а також вміст жиру в їжі.

Як створити лояльних клієнтів у гастрономії

У світі гастрономії конкуренція стає дедалі жорсткішою, а залучення клієнтів – справжнім викликом. Але що важливіше: просто залучити гостя чи перетворити його на постійного клієнта? У цій статті ми розглянемо ключові стратегії, які допоможуть вам не лише задовольнити клієнтів, а й побудувати з ними довготривалі відносини.

Індустрія гостинності: основні сектори, їх розвиток та інтеграція у сучасному світі

Індустрія гостинності дарує нам приємні моменти в житті — вона піклується про комфорт, допомагає зняти стрес і відволіктися від буденних турбот. Але за цим стоїть складна система, яка стикається з численними викликами. І все ж ця галузь знову і знову доводить свою неймовірну стійкість.

Історії успіху: як технології працюють для професіоналів у різних куточках світу

RATIONAL  допомагає шеф-кухарям та професійним кухням у всьому світі досягати досконалості. Незалежно від галузі чи розташування, обладнання демонструє свою надійність і ефективність у найрізноманітніших умовах. Від закладів довготривалого догляду в Канаді до готелів у Швейцарії та кейтерингових компаній в Абу-Дабі — історії клієнтів підтверджують: технології дійсно змінюють професійний підхід до кулінарії. Переконайтеся в цьому самі через реальні референс-історії з усього світу.