Тип апарата | електричний |
Кількість порцій за день | 50-100 |
Корисний об’єм | 2 x 25 л |
Поверхня тигля | 2 x 19 дм² |
Параметри підключення | 3 NAC 400 В 21,0 кВт |
Подача води | 3/4″ |
Тиск води | 1,5 – 6,0 бар |
Злив води | DN 40 |
Розміри | 1100 x 938 x 485 мм |
Вага апарата без упаковки | 132 кг |
RATIONAL iVario® Pro 2-S
€19470.00
Плита, котел, сковорода, фритюрниця, скороварка, водяна баня?
Тепер це все в одному апараті.
• 2 х 25 літрів корисного об’єму
• 50–100 порцій на день
• 2 x 19 дм2 поверхні для приготування
• Інтуїтивно зрозуміла концепція керування
• Ефективне керування енергоспоживанням
• Бажаний результат без контролю
• Приготування під тиском (опція)
• Поділ дна тигля на чотири зони
Вражаюча продуктивність. Чудові результати.
Можливо ще швидше: Приготування під тиском у iVario Pro 2-S.
• Опціональна інтелектуальна функція приготування під тиском
• Інтелектуальне блокування дверцят
• До 35 % швидше порівняно з традиційним приготуванням
• Відмінна якість страв
• Жодних витрат на технічне обслуговування
Огляд переваг.
Ви економите місце і робочий час та водночас готуєте для своїх гостей страви найкращої якості. Так, це можливо. Завдяки iVario.
Площа.
Як це буває зазвичай: багато приладів, мало місця. Тепер є iVario, який замінить плиту, котел, сковороду, фритюрницю, скороварку та водяну баню. І звільнить таким чином чимало площі.
Економте робочий час.
iVario візьме на себе досить великий обсяг роботи. Адже iVario здатен швидко впоратися з приготуванням. Не потребує постійного нагляду. Може готувати впродовж ночі. Це дозволяє економити чимало робочого часу.
Якість страв.
iVario реалізує заплановані завдання та постійно контролює, щоб страви готувалися найкращим чином. Щоб ідея втілилася у смачну страву.
Простота управління забезпечує чудовий результат.
Центр управління iVario Pro.
Датчики на дні тигля розпізнають об’єм завантаження, стан, а також розмір страв та відповідно адаптують процес приготування. Не має значення, що готувати. Автоматично. Знову і знову. Не докладаючи зусиль. Якщо знадобиться ваше втручання, iVario повідомить про це.
Дуже практично для ресторану: Дно тигля можна поділити аж на чотири зони. Щоб готувати різні страви в різних температурних режимах. У такий спосіб один апарат впорається з таким обсягом страв, для приготування яких, зазвичай, знадобилося б багато різних кухонних приладів.