Як зробити так, щоб гості перетворилися на постійних відвідувачів: досягти вражаючих результатів допоможе правильне обладнання

Щоб клієнти поверталися, треба багато про що думати. Перш за все, їжа має бути смачна, якісна, різноманітна, приваблива, видана вчасно, незважаючи на зростання витрат, дефіцит кваліфікованого персоналу тощо. Одним із рішень є інноваційне кухонне обладнання, яке забезпечує стабільно якісний результат приготування.

«Найбільший комплімент для ресторатора — коли гості повертаються», — каже Богдан Венгер, директор з розвитку Rational в Україні.

«Звичайно, це відбувається лише тоді, коли страви смачні та мають гарний зовнішній вигляд. Це непросто, коли у вас обмаль персоналу з різним рівнем кулінарних знань». Ось тут і особливо можна відчути переваги, що дає інтелектуальний пароконвектомат iCombi Pro від Rational. Завдяки своєму інтелекту апарат автоматично підлаштовується під продукт та кількість завантаження та адаптує процес приготування. Як він готує? «Точна та потужна подача тепла та насиченої пари в правильному поєднанні», — пояснює Богдан. «Як результат, шніцель у паніровці, хрусткий ззовні та соковитий всередині, однаковий на всіх рівнях завантаження».

При цьому користувачеві потрібно лише вибрати продукт або спосіб приготування на дисплеї апарату та завантажити iCombi Pro. Далі апарат почне автоматично готувати: смажити, грилювати, випікати, тушкувати або готувати на парі, та просигналізує звуковим та світловим сигналом лише тоді, коли будуть потрібні подальші дії зі сторони користувача. Немає значення, хто керує апаратом –  кваліфікований шеф-кухар чи робітник середньої кваліфікації, iCombi Pro знає, що робити, і щоразу гарантує однаковий високоякісний результат.

Як зробити так, щоб гості - фото 2 - інтернет-магазин BMSERVICE
Як зробити так, щоб гості - фото 3 - інтернет-магазин BMSERVICE

Цей пароконвектомат може навіть більше. «Якщо ви бажаєте створити щось особливе для своїх гостей, ви можете використати VarioSmoker, щоб додати м’ясу, рибі чи овочам копченого присмаку, наприклад», — каже Богдан. Продукти можна готувати делікатно в цьому апараті завдяки можливості приготування «sous-vide»: «Приготовані у такий спосіб продукти зберігають колір, смак та аромат. Та ви гарантовано отримаєте смачні та здорові страви», — продовжує експерт.

Ще одна функція – це пастеризація. Це означає, що ви можете самостійно робити власні напівфабрикати чи консерви в зручний для вас час для майбутнього виткористання – в цьому ж пароконвектоматі і без втрати смаку. Для обох процесів потрібно просто під’єднати комплект для Sous-Vide та пастеризації від RATIONAL до пароконвектомата через USB та обрати відповідну програму приготування.

Отже, iCombi Pro допоможе виправдати очікування гостей. Особливо в поєднанні з правильними аксесуарами він гарантує стабільність та якість щодо смаку, зовнішнього вигляду в будь-який час. Більше інформації на rational-online.com.

Як зробити так, щоб гості - фото 4 - інтернет-магазин BMSERVICE