Висока якість харчування та ефективність процесів: досвід готелів Stella Hotels Collection і Fairmont Le Manoir Richelieu

У готельному бізнесі якість їжі та ефективність кухні мають вирішальне значення. В епоху зростаючих очікувань гостей, нестачі персоналу та необхідності дотримання високих стандартів гігієни, інноваційні рішення, зокрема від RATIONAL, допомагають готелям досягати стабільних результатів щодня. Це підтверджують приклади готельної групи Stella Hotels Collection у Греції та Fairmont Le Manoir Richelieu у Канаді.

Stella Hotels Collection. Найвища якість харчування в щоденній роботі
Крит, Греція

Тридцятирічний досвід у сфері туризму поєднався в мережу з чотирьох готелів, що прагнуть подарувати гостям найкращий відпочинок на чудовому острові Крит та в стилі середземноморського життя. Кожен із готелів має свою унікальну концепцію: Stella Island Luxury Resort & Spa та Stella Rocca a Mare орієнтовані на дорослих, тоді як Stella Palace Resort & Spa та Stella Village Resort & Bungalows — це сімейні курорти.

У чотирьох готелях працює 20 ресторанів, кожен із власною гастрономічною концепцією. Щодня мережа обслуговує близько 7 200 порцій страв.

reference-stella-hotels-collections-george-kentristakis-600x338px-fix600x338.png

«Ми дуже пишаємось високою та стабільною якістю їжі з першого дня роботи. Завдяки техніці RATIONAL ми змогли скоротити час приготування та підвищити ефективність роботи кухні»,
Йоргос Кентріста́кіс, шеф-кухар мережі Stella Hotels Collection

reference-stella-hotels-collections-restaurant-600x338px-fix600x338.png
  • Сфера: готельна індустрія
  • Спеціалізація: курортні готелі для дорослих та сімейного відпочинку
  • Локація: Analipsis Hersonissos, Крит, Греція
reference-stella-hotels-collections-cooking-600x338px-fix600x338.png

Висока якість страв і ефективне виробництво

Ми прагнемо вдосконалюватись щодня, щоб забезпечити нашим гостям найвищий рівень кулінарного досвіду.

Особливу увагу ми приділяємо спеціальним дієтам, алергіям і гастрономічним новинкам. Постійно досліджуємо нові тренди в індустрії та уважно слухаємо відгуки наших гостей.

Наша мета — подавати найкращі страви та створювати незабутні моменти задоволення для гостей будь-якого віку — від найменших до найстарших.

Задовольнити індивідуальні потреби кожного гостя — складне завдання. Але завдяки понад 20 апаратам RATIONAL це стає значно легше.

reference-stella-hotels-collections-ocenia-food-600x338px-fix600x338.png

Ми переконались, що використання пароконвектоматів RATIONAL дозволяє значно заощаджувати енергію, що дуже важливо для захисту природного середовища на острові. Автоматична система очищення також зменшує витрати на обслуговування та допомагає нам дотримуватись високих стандартів гігієни в усіх кухнях.

Виклик:

Які основні труднощі існували до впровадження техніки RATIONAL?

Рішення:

Прислуховуватись до гостей і використовувати пароконвектомати RATIONAL у всіх підрозділах.

Результат для клієнтів:

Стабільна якість їжі та висока ефективність виробництва щодня.

Fairmont Le Manoir Richelieu
Квебек-Сіті, провінція Квебек — Канада

«Готуючи зі свіжих локальних продуктів, з технікою RATIONAL ми змогли зберегти їхню свіжість і загалом покращити наші страви»
Патрік Турко, шеф-кухар

Патрік Турко, шеф-кухар

Розташований лише за годину і п’ятнадцять хвилин їзди від Квебек-Сіті, Fairmont Le Manoir Richelieu — це курорт, що затишно розмістився між горами, лісами та мальовничим селищем Ла-Мальбе. Комплекс пропонує 405 номерів, розкішний спа-центр, казино, 27-лункове поле для гольфу, прямий доступ до снігоходних трас прямо від входу готелю та 4 ресторани. Ідеальне місце як для спокійного відпочинку, так і для активної подорожі.

Коли Патрік Турко очолив кухню Le Manoir Richelieu, головним викликом була стабільність процесів.

«Якщо ви готуєте понад 435 000 страв на рік, послідовність — це ключ. А звичайна піч цього гарантувати не може. З моменту, як ми отримали обладнання RATIONAL, ми маємо гарантовану якість і стабільні результати», — каже шеф Турко.

Переваги техніки RATIONAL:

  • HiDensityControl® — покращена стабільність процесів і якість страв.
  • iCookingControl® — можливість готувати різноманітні продукти одночасно.
  • Finishing® — дозволяє готувати великі обсяги для задоволення попиту гостей.
  • Efficient CareControl — щоранку техніка готова до роботи, чиста і доглянута.
    Пристрої можуть самоочищуватись вночі без нагляду, що дуже зручно для персоналу.

Досвід Stella Hotels Collection та Fairmont Le Manoir Richelieu яскраво демонструє: інвестиції в інтелектуальне кухонне обладнання — це не просто технологічне оновлення, а стратегічне рішення, яке дає змогу готелям не лише утримувати стабільно високу якість страв, а й адаптуватися до нових викликів ринку. RATIONAL не лише автоматизує процеси, а й відкриває нові можливості для творчості, скорочення витрат, зменшення навантаження на персонал та досягнення виняткових гастрономічних вражень для гостей. Це інструмент, який допомагає перетворювати щоденну кухонну рутину на конкурентну перевагу.

Джерела: