SelfCookingCenter® 5 Senses отримує премію за інноваційний підхід у роботі з клієнтами

м. Ландсберг-ам-Лех, 30 вересня 2014 року – Німецька спільнота з оцінки якості обслуговування (DISQ), журнал «DUB Unternehmer» та Франкфуртський університет ім. Ґете 11 вересня вручили нагороду за інноваційний підхід у роботі з клієнтами за підсумками 2014 року. Компанія RATIONAL стала абсолютним переможцем у номінації “Технології”.

“Апарат SelfCookingCenter® 5 Senses переконав журі в успішній інновації, створеній на користь клієнтів”, – говорить Маркус Хамер, керуючий директор DISQ. “Удосконалена технологія звільняє кухаря від рутинних справ, залишаючи більше часу для виконання індивідуальних вимог клієнта”.

SelfCookingCenter® 5 Senses представлено на ринку з травня поточного року. Це перший “розумний” апарат з приготування страв, що має п’ять почуттів. Він розпізнає розмір, кількість та стан завантажених продуктів. Він самостійно розраховує ступінь підрум’янювання, думає разом із кухарем і на крок уперед. Він навчається на основі способів приготування, що віддають перевагу кухарю, і спілкується з ним.

Це означає, що компанії RATIONAL вкотре вдалося значно підвищити якість та вдосконалити процеси на кухнях. «Різноманітні можливості приготування страв від варіння до випікання тепер можливі в одному пристрої», – каже пан Хамер і додає: «Завдяки наявності інтелектуальних функцій апарат суттєво полегшує роботу персоналу, особливо на комерційних та великомасштабних кухнях».