Коли на кухні настає година пік, все має відбуватися швидко, включаючи збирання. Як тільки запіканка буде готова, швидко очистимо апарат, а потім приступимо до приготування десерту – у меню сьогодні: рисовий пудинг. Це велика перевага для користувача, якщо на дно і стінки апарата нічого не прилипає, і через кілька хвилин все знову стає чистим.
Молочні страви – улюблені страви, особливо для маленьких гостей, але не для кухонного персоналу. Спочатку потрібно переконатися, що ніщо не прилипло та не википіло, а потім почистити каструлю чи котел. Саме тут багатофункціональні кухонні прилади, такі як Rational VarioCookingCenter показують свої сильні сторони. «Щоб зрозуміти переваги цієї технології, потрібно поглянути всередину пристрою», – каже Едрієн Массон, директор відділу продукту VarioCookingCenter Area EMEA, і продовжує: «Запатентована система нагріву VarioBoost швидко розподіляє тепло по тиглю і рівномірно на продукти. За командою вбудованого інтелекту приготування система передає тепло у відповідний час, щоб запобігти прилипанню та кипінню, що, у свою чергу, означає, що апарат залишається набагато чистішим». Rational підтверджує, що це призводить до того, що споживання води знижується в 15 разів у порівнянні зі звичайними кухонними приладами, такими як фритюрниці або сковороди, що перекидаються.
Повернемося, наприклад, з рисовим пудингом. Тут Адрієн Массон також пояснює економію докладніше: «У нашому VarioCookingCenter 311 ви можете приготувати 120 літрів рисового пудингу без контролю за процесом приготування. Потім для очищення вам знадобиться 10 літрів води, близько 10 мл ополіскувача та 4 хвилини вашого робочого часу. На додаток до економії ресурсів Rational також заявляє про значне спрощення роботи, оскільки VarioCookingCenter має вбудований злив, і брудна вода надходить безпосередньо в каналізацію. Rational демонструє, як просто доглядати VarioCookingCenter на заходах та виставках. Дати та додаткову інформацію можна знайти на сайті rational-online.com.