Rational представляє SelfCookingCenter® 5 Senses

Ландсберг-ам-Лех, у травні 2014 року компанія Rational представила свою новинку перед дилерами та планувальниками. SelfCookingCenter® 5 Senses – це перший “розумний” апарат для приготування страв, який здатний відчувати, розпізнавати, думати, вчитися у кухаря і навіть спілкуватися з ним. Таким чином, компанія-лідер на ринку професійних апаратів із приготування страв знову встановила новий стандарт продуктивності для великомасштабних та комерційних кухонь.

З випуском SelfCookingCenter® 5 Senses компанії Rational вдалося значно покращити взаємодію між кухарем та кухонною технікою. “Для нас було важливо розробити обладнання, яке надавало б ідеальну підтримку кухареві, співпрацювало з ним, розуміло його, знало його вимоги і відповідно до них домагалося бажаних результатів”, – пояснює пані Баух, Глава Представництва в Росії та СНД.

Тому виробник оснастив свій апарат SelfCookingCenter® 5 почуттями, тим самим перетворивши його з апарата на “розумну” систему з приготування страв, яка спрощує процеси на професійній кухні та піднімає якість приготування на ще більш високий рівень.

5 почуттів SelfCookingCenter® 5 Senses

Завдяки високотехнологічним датчикам SelfCookingCenter® 5 Senses відчуває поточні умови у робочій камері та консистенцію продуктів. Він розпізнає розмір, кількість та стан завантажених продуктів та самостійно розраховує ступінь підрум’янювання. Він думає разом із кухарем і на крок уперед – визначає ідеальний шлях приготування (тобто як продукт має бути приготовлений) під час приготування для досягнення заздалегідь заданого результату. Він навчається на основі способів приготування, що віддають перевагу кухарю, і використовує їх. Він навіть спілкується з кухарем і показує, що робить для виконання його вимог. “SelfCookingCenter® 5 Senses є першим апаратом для приготування страв, який самостійно приймає рішення та повідомляє про них”, – повідомила пані Баух. Однак, як і раніше, за кухарем залишається останнє слово щодо того, як мають готуватись страви. “Для нас важливо, щоб кухар визначав необхідний йому результат. А SelfCookingCenter® 5 Senses як надійний помічник просто втілює його бажання – з максимальною точністю”, – додає Баух.

Крім того, завдяки численним рецептам та способам приготування страв індійської, китайської, японської та латиноамериканської кухонь компанії RATIONAL вдалося значно збільшити міжнародну різноманітність. Було також запроваджено нововведення у сфері випікання. SelfCookingCenter® 5 Senses оснащений усіма необхідними функціями, щоб випікання мала зовнішній вигляд і смак як у пекарні.