MyDisplay: максимальна стандартизація на професійній кухні.

Не має значення, готує шеф-кухар чи працівник кухні, що працює перший день. Все буде приготовано однаково, якщо ви працюєте з RATIONAL iCombi Pro.

Завдяки індивідуально налаштованому інтерфейсу користувача MyDisplay, управління інтуїтивно зрозуміле, що практично унеможливлює помилки та забезпечує незмінно гарні результати приготування – незалежно від локації та досвіду команди кухні.

MyDisplay: максимальна - фото 2 - інтернет-магазин BMSERVICE

«Ситуація з персоналом є однією з найбільших проблем у сфері громадського харчування», — каже Богдан Венгер, директор з розвитку RATIONAL в Україні. «Багато кухонь зараз відчувають реальні складнощі з тим, щоб знайти добре підготовлених працівників. Іноді також існують мовні бар’єри через різні національності, що ускладнює організацію навчальних курсів і пояснення процесів». Отже, як забезпечити бажану високу якість?

«Спростіть і налаштуйте», — радить Богдан. Наприклад, з iCombi Pro, інтерфейс користувача можна налаштувати за допомогою MyDisplay: просто створіть профіль, виберіть потрібні функції та збережіть. Це означає, що в інтерфейсі користувача відображатимуться лише ті програми приготування чи мийки, які є актуальними для відповідного користувача, у формі піктограми чи фотографії, незалежно від мови. «Куди ще простіше», — каже Богдан. «Працівник, який користується апаратом, вибирає, наприклад, фотографію курки, і йому не потрібно нічого робити, окрім завантаження та вивантаження апарату. iCombi Pro автоматично встановлює температуру та час, контролює процес приготування та сповіщає, коли потрібні дії».

Налаштування дисплея також можна виконувати дистанційно. Завдяки цифровій системі управління кухнею ConnectedCooking користувачі можуть створювати або змінювати програми в будь-який час за допомогою ПК, планшета або смартфона – лише одним кліком миші вони з’являються на дисплеї пароконвектомату.

MyDisplay має особливе значення для компаній з кількома об’єктами у мережі. Якщо на пароконвектоматах RATIONAL у всіх об’єктах мережі працюють з однаковими програмами, це створює єдині стандарти: «Незалежно від того, хто і де працює з пароконвектоматом, простота використання гарантує якість приготування, гарний зовнішній вигляд і смак страви», – пояснює Богдан. Ви також можете встановити вид і час для мийки апарату, щоб забезпечити дотримання гігієнічних норм. «Це допомагає продовжити термін служби пароконвектомату».

Завдяки MyDisplay iCombi Pro гнучко адаптується до індивідуальних потреб на кухні. Це економить час і зусилля на підготовку персоналу та гарантує незмінно високу якість приготованих страв та безпечні гігієнічні стандарти. Більше інформації про iCombi Pro, ConnectedCooking і MyDisplay можна знайти на rational-online.com.