Легко орієнтуйтеся в роботі з апаратом RATIONAL з новим помічником пошуку.

RATIONAL, світовий лідер ринку в сфері пароконвекційного обладнання, зробив користування своїм обладнанням iCombi Pro та iVario Pro ще зручнішим, додавши функцію «пошуку».


Безкоштовне оновлення програмного забезпечення дозволяє користувачам швидко та легко знаходити те, що їм потрібно.

Процеси приготування, програми та налаштування, від звукового сигналу до яскравості дисплея – інтелектуальний пароконвектомат iCombi Pro та багатофункціональна кулінарна система iVario Pro можуть багато чого запропонувати. Інтуїтивно зрозуміла концепція керування дозволяє легко їх знайти. «Але є винятки, — каже Богдан Венгер, директор з розвитку в RATIONAL Україна. «На завантаженій кухні завжди виникають незаплановані ситуації. Наприклад, із залишків овочів доводиться робити овочеві ескалопи, яких інакше не було в меню. В результаті працівник не відразу знаходить правильну програму приготування. Інший приклад — налаштування: як показує практика, хтось постійно змінює яскравість дисплея чи сигнал?»

В останньому оновленні програмного забезпечення RATIONAL пропонує функцію як швидко знайти те, що потрібно. «Новий пошуковий помічник працює подібно до пошукової системи в Інтернеті», — пояснює Богдан. «Просто торкніться символа «лупа» та введіть ключове слово. Просто введіть кілька літер, і пошуковий помічник негайно покаже варіанти. Щоб наступного разу все було ще швидше, історія пошуку автоматично відображається.»

Легко орієнтуйтеся в роботі - фото 2 - інтернет-магазин BMSERVICE

Новий пошуковий помічник це додаткова зручність для користувача, що робить iCombi Pro та iVario Pro ще простішими у використанні: «В будь-який час користувачі можуть швидко та надійно знайти те, що їм потрібно. Це економить час і знімає стрес».

Апарати, підключені до ConnectedCooking, цифрову систему управління кухнею RATIONAL, автоматично отримують оновлення програмного забезпечення – користувачам потрібно лише підтвердити завантаження. Програмне забезпечення також можна закачати на флешку та оновити апарат.