Індивідуальний дисплей MyDisplay на iVario Pro: Проста та інтуїтивно зрозуміла робота з MyDisplay та ConnectedCooking.

Завдяки ConnectedCooking, цифровій системі управління кухнею від RATONAL, можна легко змінювати дисплей на iVario Pro навіть віддалено.

За допомогою MyDisplay інтерфейс користувача можна налаштувати та обмежити, щоб персоналу кухні були доступні лише ті функцій, які потрібні для щоденного виробництва. Це гарантує, що навіть не підготовлений персонал зможе повністю використати потенціал iVario Pro і щоразу досягати бажаних результатів.

«Незмінно висока якість страв є ключовою для закладів громадського харчування», — каже Богдан Венгер, директор з розвитку в RATIONAL Україна. «Однак досягти цього не легко, особливо в умовах складної кадрової ситуації. Тому рішенням є — зробити процес якомога простіше для працівників». На додаток до інтелектуальної роботи iVario Pro, інтерфейс користувача можна налаштувати за допомогою MyDisplay: просто створіть профіль, виберіть потрібні функції та збережіть. Наприклад, лише ті програми приготування, які потрібні на поточний день виробництва, відображаються на дисплеї у вигляді значків або фотографій. «Простіше вже нікуди», — каже Богдан.

Індивідуальний дисплей MyDisplay - фото 2 - інтернет-магазин BMSERVICE

«Користувачеві апарату треба лише вибрати зображення, наприклад, гуляшу — iVario Pro автоматично встановлює правильний рівень обсмажування, температуру всередині та час, контролює процес приготування та повідомляє, коли потрібно перемішувати. Інтуїтивно зрозуміле керування в поєднанні з інтелектом приготування практично виключає помилки, що має неабияке значення кухні».

Налаштування дисплея тепер також можна виконувати віддалено. Завдяки цифровій системі управління кухнею ConnectedCooking користувачі можуть створювати або змінювати програми в будь-який час і з будь-якого місця за допомогою ПК, планшета або смартфона – лише одним кліком миші вони з’являються на дисплеї апарата на кухні. Це є особливою перевагою для компаній з кількома локаціями: якщо в апаратах RATIONAL у всіх філіях зберігаються однакові програми приготування, це створює єдині стандарти. «Незалежно від того, хто керує iVario і незалежно від того, де – простота використання гарантує, що якість приготування, зовнішній вигляд і смак страви завжди мають однакову високу якість».

Завдяки MyDisplay iVario Pro гнучко адаптується до індивідуальних потреб на кухні. З одного боку, це економить час та зусилля на навчання співробітників або введення в курс нових колег. З іншого боку, дозволяє не зважати на складну кадрову ситуацію та розраховувати на незмінно високу якість страв.