65,000 зареєстрованих користувачів он-лайн платформи ClubRATIONAL

Ландсберг-ам-Лех, 14 січня 2015 року – Рік тому виробник професійних апаратів для приготування страв RATIONAL запустив нову версію інтернет-ресурсу ClubRATIONAL. З того часу все більше і більше шеф-кухарів з усього світу використовують його для отримання практичних рекомендацій, які застосовуються до їхньої кухні. Усього за один рік кількість членів клубу становила 65,000 осіб.

Шеф-кухарі все частіше звертаються до ClubRATIONAL, щоб отримати переваги від багаторічного досвіду професіоналів компанії RATIONAL. Минулого року 15,000 кухарів зареєструвалися у клубі самостійно. Рецепти всіх категорій викликають особливий інтерес користувачів. Відеобібліотека з порадами щодо приготування різноманітних страв також користується популярністю. Крім того, всі члени клубу активно використовують запропоновану можливість оновлювати програмне забезпечення апаратів RATIONAL.

Величезною перевагою ClubRATIONAL для користувачів є ще й простота використання. Творці клубу впевнені, що для користувача вкрай важливою є доступна навігація. Компанія RATIONAL вважає, що кожен шеф-кухар повинен отримувати необхідну інформацію за секунди. Той чи інший рецепт, розміщений у клубі, супроводжується пропозиціями подібних до нього страв.

Компанія RATIONAL постійно адаптує клуб відповідно до вимог клієнтів та їхніх побажань. Враховуються і поточні тенденції. Так, наприклад, останні кілька місяців додано багато нових вегетаріанських рецептів. Члени клубу можуть створювати рецепти самостійно. Для внесення опису приготування складних страв, а також повноцінних меню тепер всі рецепти можуть бути відображені в розрізі чотирьох різних процесів приготування.

Реєстрація в ClubRATIONAL абсолютно безкоштовна. Клієнти та потенційні покупці можуть зареєструватися у клубі через сайт www.club-rational.com, заповнивши поля прізвища, імені та адреси електронної пошти. Платформа ClubRATIONAL також доступна для використання у вигляді безкоштовної програми для Android та IOS.